MÓDSZEREK

Miért annyira fontosak számunkra a módszerek? Azért, mert hiszünk bennük. És azért mert ügyfeleink visszajelzése alapján a módszereink egyedülállóak. Persze egy-egy módszer önmagában nem csodaszer, de jól begyakorolva garancia a sikerre, garancia a gyors és költséghatékony döntésekre. Sok órát és napot spórolhatunk meg helyes módszerekkel.

HILL Kompetecia elemzés

Hiszünk abban, hogy az emberek teljes körű megismeréséhez egy interjú nem elegendő. A szokványos interjúk időkerete túlzottan szűkös ahhoz, hogy teljes körű képet kapjunk.  Ezért használjuk munkánk során online tesztünket, a HILL Kompetencia Elemzést. Ennek segítségével fel tudjuk mérni az egyénekben rejlő potenciált: megmondhatjuk például, hogy melyik pályázó illeszkedne legjobban a már kialakult csapatba vagy hogy miként érdemes felkészíteni egy kollégát egy nagyobb felelősséggel járó pozíció betöltésére.

Ne aggódjon, nem vesztegetjük sem az idejét sem pénzét. Pályázóink mindig csak a teszt azon részeit végzik el, amelyek az adott kérdés megválaszolásához szükségesek. Írásos anyagaink elérhetőek többek között akár észt, mandarin kínai, román illetve 28 további nyelven, ami nagyon rugalmas nemzetközi alkalmazást tesz lehetővé. 

Személyiség

Passzol-e a jelölt személyisége a megpályázott munkakörhöz? 288 tesztkérdés segítségével árnyalt képet alkotunk pályázóinkról, melynek segítségével jól következtethetünk különböző élethelyzetekben megmutatkozó viselkedésükre és érzelmi reakcióikra.

Képesség profil

Komplex, logikus problémamegoldó képesség, jó beszédkészség vagy emlékezőtehetség: ki van birtokában a szóban forgó kihívás teljesítéséhez szükséges képességeknek? Mit kellene fejleszteni? Mi átfogó és tiszta képet adunk az említett tényezőkről.

Érdeklődés

Az egyéni karriercéloknak sokféle motivációs háttere lehet. Fedezze fel a személyes érdeklődés irányait, hogy vonzó célokat tűzhessen ki a kollégák számára.

Vezetői kompetencia

Nem csak a képességek fontosak. A vezetői stílusnak illeszkednie kell a vállalati kultúrához. A vezetői kompetenciákat elemezve a stílust és a technikát is vizsgáljuk, hogy megalapozott választ adhassunk arra, mit várhatunk egy embertől vezetőként az adott helyzet és a szervezeti sajátosságok figyelembe vételével.

Értékesítési stílus

Ki lenne az ideális jelölt az értékesítői csapatba? Különböző helyzetek és termék csoportok eltérő eladási stílust kívánnak. Mi megmutatjuk Önnek, hogyan viselkedik az egyén az értékesítési folyamat egyes szakaszai során. Így az is világosan megmutatkozik, hol van szükség fejlesztésre.

Teljesítmény & Koncentráció

Pontatlan könyvelő? Pilóta, akinek gondot okoz a koncentráció? A teszt koncentrációs modulja felméri az adott személy munkatempóját, precizitását illetve figyelmi szintjének ingadozását.

Kérdőívek

Fontosnak tartja Ön a HR munka hatékonyságát? Cége aktuális helyzetét figyelembe véve segítünk megbízható döntéseket hozni. Fejlesztési igények felméréséhez olyan kérdőíveink állnak rendelkezésre, melyekkel az Ön követelményrendszerét szem előtt tartva tudjuk eredményesen feltárni a fejlesztendő területeket.   

Tudományos igénnyel szerkesztett kérdőíveink gondosan felépítettek, rövidek és egyszerűek. A szóhasználatot kellő óvatossággal úgy alakítottuk, hogy a kérdőív a vállalat minden szintjén elhelyezkedő dolgozók esetében működjön és érthető legyen. Alkalmazottai kitölthetik tesztjeinket online vagy akár papíron is. Az eredményeket mindkét esetben gyorsan feldolgozzuk. Igény esetén új teszteket is tudunk konstruálni, illetve segíthetünk a vállalatnál már használatban lévő felmérések továbbfejlesztésében. Gyorsan dolgozunk, hogy a cége fejlődéséhez szükséges célok elérése ne szenvedjen késedelmet.