Vissza az áttekintéshez

Team Coaching

Csapatok megoldásközpontú támogatása a gyakorlatban.

Még ha a leghasonlóbb gondolkodású egyéneket is szedjük össze, csapatban dolgozni mindig kihívásokat rejt. A HILL team coaching szolgáltatásával a csapat tagjai megtanulják, hogy hogyan egészíthetik ki egymás erősségeit és hogyan pótolhatják egymás hiányosságait, miközben javul a csapaton belüli kommunikáció is. A cél, a csapat erősségeinek a feltárásával és megerősítésével, új alapokra helyezni az együttműködésüket.

Egy lánc csak annyira erős, mint a leggyengébb láncszeme, szakértőink pedig abban segítenek, hogyan ezen úgy javítsunk, hogy változást érjünk el energiájuk hasznosításában, a pozitív gondolkodásukban és az erőforrás-orientáltságukban.  Miután egyéni és csoportos szinten is változást érünk el, csapatuk még jobban összekovácsolódik, amivel hozzájárulhatunk teljesítményük növekedéséhez. A HILL-nél az ellentéteket a csapaton belül nem problémának tekintjük, hanem lehetőségnek, amely a pozitív változás irányába tereli a csapatot.


Csapatok megoldásközpontú támogatása, ahol a haladásra, az előre lépésre koncentrálunk egyszerű, hatékony és időtakarékos módszerrel. Célunk a team erősségeinek feltárása, erre építve megerősítjük őket a korábban már jól működött helyzetmegoldásokban, egyben új alapokra helyezzük az együttműködésüket. Változást érünk el az energiájuk hasznosításában, a pozitív gondolkodásban és az erőforrás-orientáltságban. A csapat teljesítményének növekedését nem direkt érjük el, hanem ennek két fontos befolyásolójának fejlesztésével, az örömteli munkavégzéssel és a munka során végbemenő tanulással.  A csapatot a probléma szintjéről a megoldás szintjére emeljük, létrehozva a perspektíva váltást.

Karrier-tanácsadás és Coaching

A változás fantasztikus lehet, de kifizetődő megbizonyosodni róla, hogy jó irányba halad-e. Különösen igaz ez, ha az ember karrierjéről van szó. A HILL karrier-tanácsadása megvizsgálja a kitűzött céljait és összeveti az erősségeivel, gyengeségeivel. Miután megértettük hol tart most, segítünk elérni oda, ahová el szeretne jutni. Így minden döntése a karrierjével kapcsolatban közelebb fogja vinni önt az életcéljainak realizálásában.

Egyéni coaching

Eddzünk hatékonyságra!

Vannak olyan összetett képességek és szakmai kompetenciák, amelyek sokkal jobban fejleszthetők egy hosszabb távú, rendszeres együttműködés keretében, mint rövidtávú tréningeszközökkel. A coach és a kliens kapcsolata valóban jobban hasonlít az edző és a sportoló együttes munkájához.

Team Coaching

Csapatok megoldásközpontú támogatása a gyakorlatban.

Még ha a leghasonlóbb gondolkodású egyéneket is szedjük össze, csapatban dolgozni mindig kihívásokat rejt. A HILL team coaching szolgáltatásával a csapat tagjai megtanulják, hogy hogyan egészíthetik ki egymás erősségeit és hogyan pótolhatják egymás hiányosságait, miközben javul a csapaton belüli kommunikáció is.

Training HR szakértőknek

Cipőt a cipőboltból, interjú tréninget fejvadászoktól

Benyomások és megérzések alapján dönteni vagy elmélyítve a szakmai tudásunkat valódi partnerként segíteni a szervezet üzleti eredményességét?

Kapcsolatfelvétel
Telefon: E-mail