Vissza az áttekintéshez

Stratégiai tervezés

Még ma tervezze meg a jövőt

A szakképzett munkaerő hiánya, utódlástervezés, változások, átalakítások vagy csak természetes igény a fejlődésre; ezek mind alapos tervezést igényelnek.

Egy napos, strukturált programunk végigvezeti önt a stratégiai HR tervezés folyamatán. Évtizedes tapasztalattal bíró kollégáink moderálják a folyamatot, amelynek végén konkrét akcióterveket, erőforrásigényt és határidőket is kitűzünk.

Szervezet-szintű fejlődés, Stratégia, Változás

Az üzleti világban az egy helyben állás egyet jelent a visszafelé haladással. A HILL szervezeti fejlődés, stratégia és változás modulját azért alkottuk meg, hogy személyre szabott ötleteket adhassunk, hogy hogyan eszközölhetnek olyan újításokat, amik elősegítik cégük jövőbeli sikerességét. A legapróbb változtatások is jelentősek lehetnek, mi pedig lépésről lépésre végigvezetjük önöket a folyamaton, hogy a változás ne csak egy üres kifejezés legyen, hanem egy olyan dolog, amit az emberek elfogadnak, és így végül valósággá válik.

Innovációs projektek

Innováció: a hosszú távú siker kulcsa

Az innováció a hosszú távú sikeresség előfeltétele. Segítünk megtervezni és tudatossá tenni az innovációs folyamatot.

Rollercoaster

Tárja ki elméjét: hullámvasúton utazva a siker felé

Az egyetlen mód cége fejlesztésére, hogyha fejleszti saját tudását és kreativitását. Azért, hogy árnyaltabban lásson meg dolgokat, kénytelen lesz fejest ugrani az ismeretlenbe.

Stratégiai tervezés

Még ma tervezze meg a jövőt

A szakképzett munkaerő hiánya, utódlástervezés, változások, átalakítások vagy csak természetes igény a fejlődésre; ezek mind alapos tervezést igényelnek. 

Változás menedzsment

Hogyan lehet a kényszerűen elszenvedett változásból tudatos változtatás?

Új versenytárs megjelenése a piacon, esetleg újabb fogyasztói igények megjelenése, az anyavállalat stratégia változása, munkaerőhiány vagy csak egy szoftver váltás, nap, mint nap történik valami, ami változást hoz a szervezetbe.

Kapcsolatfelvétel
Telefon: E-mail