Munkaerő keresés és kiválasztás


Találja meg a megfelelő embert ahhoz, hogy cége sikeres legyen

Munkaerő keresés és kiválasztás: Projekt ismertetés

Együtt dolgozva önökkel összeállítunk egy részletes  listát a betöltendő pozícióval járó feladatokról, hogy megalkothassunk egy letisztázott profilt a megfelelő jelöltek személyiségtípusát illetően. Miután közös nevezőre jutottunk a pontos személyiségvonásokról, amik szükségesek a cégük céljainak eléréséhez, továbbléphetünk a 2. pontra.

Munkaerő keresés és kiválasztás: Keresési fázis

Az előző pontban kidolgozott profillal a kezünkben már megkezdhetjük a megfelelő jelöltek keresését, illetve kiszűrhetjük azokat, akik valamiért nem felelnek meg ennek a profilnak. Emberközpontú hozzáállásunknak köszönhetően összegyűjtjük a legkompetensebb jelentkezőket. Mindez pedig minimális erőfeszítést igényel az önök részéről.

Munkaerő keresés és kiválasztás: Kiválasztási lépés

Ebben a lépésben alkalmazzuk az elfogultságmentes értékelési koncepcióinkat, kompetencia-alapú interjúztatási technikáinkat és pszichológiai kiértékelési módszereinket, hogy megállapítsuk a 2. lépésben felkutatott jelöltekben ténylegesen rejlő potenciált, biztosítva így, hogy a legjobbak közül is csak a legjobbakat találjuk meg. A folyamat során folyamatosan kapcsolatban állunk önökkel, így biztosítva a folyamat átláthatóságát és pontosságát.

Munkaerő keresés és kiválasztás: Döntési folyamat

Ezen a ponton bemutatjuk a gondosan elkészített listát a jelöltekről, ami már azokra a kérdésekre fókuszál, amiket önök állítottak össze, illetve azokra a kihívásokra, amikkel a cégüknek kell szembenéznie. Ebben a szakaszban jobban megismerhetik a jelölteket, miközben mi a háttérből figyeljük az eseményeket, és szükség esetén támogatást nyújtunk tárgyalás során. Sok egyéb mellett segítséget nyújthatunk abban is, hogy a jelöltekkel egyezségre jussanak a fizetést illetően, így a jelöltnek a legmegfelelőbb – és nem feltétlenül a lehető legmagasabb – fizetést tudják felajánlani.

Munkaerő keresés és kiválasztás: Onboarding program

Ez a végső lépés a folyamatban, azonban elengedhetetlen ahhoz, hogy a felvételt nyert jelentkező gyorsan és gördülékenyen beilleszkedjen az új környezetbe. Segítünk a legújabb csapattaguknak beletanulni a munkába, megismerkedni a cég munkafolyamataival és a csapat többi tagjával, így egyből teljes gőzzel vághatnak bele a munkába. Az előző lépésekhez hasonlóan, ez a folyamat is rendkívül hatékonyan folyik, és a végére biztosak lehetnek benne, hogy az alkalmazottuk megfelelően beilleszkedett a csapatba.


Vissza az áttekintéshez


Fazekas Zsolt
HILL International Kft.
Fazekas Zsolt
Ügyvezető Partner
Szász Károly u. 2, HU-1027 Budapest
Dugmanits Csaba
HILL International Kft.
Dugmanits Csaba
Partner
Kunos Endre u. 1, HU-9700 Szombathely
Mészáros Nóra
HILL International Kft.
Mészáros Nóra
Tanácsadó
Szász Károly u. 2, HU-1027 Budapest