Vissza az áttekintéshez

Egyéni coaching

Eddzünk hatékonyságra!

Vannak olyan összetett képességek és szakmai kompetenciák, amelyek sokkal jobban fejleszthetők egy hosszabb távú, rendszeres együttműködés keretében, mint rövidtávú tréningeszközökkel. A coach és a kliens kapcsolata valóban jobban hasonlít az edző és a sportoló együttes munkájához. A vezetői hatékonyság, az asszertivitás vagy az önmenedzselés például annyira komplex készségek, melyeket igazán mély szinten csak a coaching folyamat fokozott interaktivitása, rendszeressége és hosszabb időtávja révén lehet fejleszteni.  


One-to-one coaching : Térképezze fel a saját pályáját személyes irányadással és visszacsatolással

Mindannyiunknak vannak erősségei és persze a gyengeségei, azok a területek, ahol még fejlődnünk lehet. Azonban nem mindig könnyű ezeket beazonosítanunk. A HILL one-on-one coaching-al Ön vagy beosztottjai  betekintést kaphatnak abba, hogy hol is tartanak most, és hogy kitalálják, hová is szeretnének eljutni.
A programunk személyre szabott minden egyes résztvevő számára. Amennyiben a vezetői képességeket szeretné javítani vagy egy frissen kinevezett vezetőt szeretne felkészíteni a jövőbeli lehetőségeire, fejleszteni szeretné a csapatmunkára való készségét, stb. a szakértőink minden esetben tudnak segíteni, hogy mit kell tennie az illetőnek az egyre nehezedő nyomás mellett a sikeresség érdekében.

Örömmel segítünk a következő területeken - amik mellett készséggel fogadunk egyéni kéréseket is:

  • Executive coaching 
  • karrier coaching
  • Karrier tanácsadás
  • Szakmai reorientáció

Karrier-tanácsadás és Coaching

A változás fantasztikus lehet, de kifizetődő megbizonyosodni róla, hogy jó irányba halad-e. Különösen igaz ez, ha az ember karrierjéről van szó. A HILL karrier-tanácsadása megvizsgálja a kitűzött céljait és összeveti az erősségeivel, gyengeségeivel. Miután megértettük hol tart most, segítünk elérni oda, ahová el szeretne jutni. Így minden döntése a karrierjével kapcsolatban közelebb fogja vinni önt az életcéljainak realizálásában.

Egyéni coaching

Eddzünk hatékonyságra!

Vannak olyan összetett képességek és szakmai kompetenciák, amelyek sokkal jobban fejleszthetők egy hosszabb távú, rendszeres együttműködés keretében, mint rövidtávú tréningeszközökkel. A coach és a kliens kapcsolata valóban jobban hasonlít az edző és a sportoló együttes munkájához.

Team Coaching

Csapatok megoldásközpontú támogatása a gyakorlatban.

Még ha a leghasonlóbb gondolkodású egyéneket is szedjük össze, csapatban dolgozni mindig kihívásokat rejt. A HILL team coaching szolgáltatásával a csapat tagjai megtanulják, hogy hogyan egészíthetik ki egymás erősségeit és hogyan pótolhatják egymás hiányosságait, miközben javul a csapaton belüli kommunikáció is.

Training HR szakértőknek

Cipőt a cipőboltból, interjú tréninget fejvadászoktól

Benyomások és megérzések alapján dönteni vagy elmélyítve a szakmai tudásunkat valódi partnerként segíteni a szervezet üzleti eredményességét?

Kapcsolatfelvétel
Telefon: E-mail