Vissza az áttekintéshez

360° fokos visszajelzés

Teljes képet csak akkor kap, ha minden nézőpontot figyelembe vesz.

Mindent tud már a csapatáról és önmagáról? A HILL360° visszajelzés segítségével az önértékelést össze tudja vetni a különböző szintű kollégák - gyakran meglepően újszerű - véleményével.

Az online eszközünk a kitöltők inkognitóját megőrizve gyűjti össze és formalizálja a különböző kollégák véleményeit. A mért kompetenciák szabadon testre szabhatóak, szinte minden paraméter változtatható.

A 360 fokos értékeléssel kapcsolatos részletes információkat ezen a HILL360° bemutató oldalon találja.

Munkaerő továbbképzés

Már van egy viszonylag jól működő csapatuk? Mindig van hova fejlődni! A HILL módszereivel megbízhatóan kiértékelhetők az alkalmazottak erősségei, hiányosságai, mind egyénileg, mind csapatként. Ezzel a kiértékeléssel a kezünkben ki tudunk dolgozni Önökkel közösen egy tervet, hogy hogyan képezhetnénk még tovább az alkalmazottaikat, aminek hatására egy sokkal hatékonyabban működő csapattá válhatnak, precízen kidolgozott munkafolyamatokkal.

360° fokos visszajelzés

Teljes képet csak akkor kap, ha minden nézőpontot figyelembe vesz.

Mindent tud már a csapatáról és önmagáról? A HILL360° visszajelzés segítségével az önértékelést össze tudja vetni a különböző szintű kollégák - gyakran meglepően újszerű - véleményével.

3valuation

Háromdimenziós felvétel a kompetenciákról

Ahogyan a GPS is 3 ponthoz viszonyítva tudja pontosan meghatározni, hol vagyunk, úgy a 3valuation módszere is 3 szempontból ad képet a kompetenciákról: adottság, teljesítőképesség és hatékonyság.

Csapatépítés

Egységben, ami több a részek összességénél

Mindenki tudja, hogy egy csapat mindig egy feladat elvégzésére jön létre. Csak erős csapat képes fantasztikus eredményeket produkálni. Az igazán kihívás tehát, megtalálni a megfelelő módszereket a csapat erősítésére. A HILL csapatépítő program keretében szakértőink megmutatják önöknek, hogyan érhetik el, hogy megerősödjön a csapat.

Elkötelezettség vizsgálat

Teljes gőzzel előre egy motivált csapattal!

Lehet, hogy az alkalmazottaik megfelelően teljesítenek, de biztos, hogy annyit beletesznek a munkájukba, amennyit csak tudnak? A HILL Elkötelezettség vizsgálat (Engagement Survey) pontosan arra lett kitalálva, hogy ezt a kérdést megválaszolja.

HILL Kompetencia Elemzés (HCA®)

Összetett pszichológiai teszt, kiválasztási, átszervezési, képzési és karrierorientációs döntések támogatására.

A HILL Kompetencia Elemzés egy modulokból felépülő, online is elvégezhető összetett pszichológiai teszt. Mivel a nemzetközi hálózatunk pszichológusai célzottan a HR munkában történő felhasználásra fejlesztették ki, lehetővé teszi, hogy a munkával kapcsolatban leginkább releváns vonások és képességek szempontjából kapjunk képet egy emberről.

Interkulturális Kompetencia

Biztonságosan szeretne végig vinni egy nemzetközi üzleti folyamatot?

Ahogy cége növekszik és új területeken, országokban jelenik meg, tudni kell  kezelni a kulturális különbségeket. Egy új iroda megnyitásában, a kezdeti lépésektől a külföldi piacon való megjelenésig, segít önnek a HILL csapata és tanácsadói, hogy ne kövessen el hibákat a nemzetközi piacon.

Kompetencia-felmérés

Mérlegen a kiválóság

A kompetencia az egyén olyan jellemzője, ami oki kapcsolatban áll a kiváló teljesítménnyel. Több ez, mint egyes személyiségvonások vagy egyedi képességek. Legtöbbször ez utóbbiak valamiféle kombinációja.

Leadership for change

Vezető képzés a hatékonyabb irányításért

A hatékony vezetés a sikeresség egyik legfontosabb tényezője a mindennapos változások, globalizáció és digitalizáció korában.

Management audit

Kulcspozíciók és kulcsemberek.

Egy nemzetközi vezérigazgatói felmérés eredménye azt mutatja, hogy a kulcspozíciók körülbelül 40%-át tudnák belülről betölteni a cégek.

Outplacement – Gondoskodó elbocsátás

Könnyebb újrakezdés a búcsúzóknak – zökkenőmentes folytatás a cégnek

Minden cég kerülhet olyan helyzetbe, hogy akár legjobb szándékai ellenére is meg kell válnia néhány kollégától. Ennek a nehéz helyzetnek a szokványos feszültségeit és kockázatait jelentősen mérsékelheti az outplacement.

Purpose Development Center

Tudta, hogy a munkavállalók nagy része csak tehetsége kis részét hozza ki magából a napi munka során?

Ahogyan a cégek is a fejlődés által képesek megerősödni, a munkavállalók is csak akkor képesek jobb eredményeket elérni, ha a munkaadók biztosítják nekik az egyéni fejlődéshez szükséges lehetőségeket.

Time efficiency / Time management check

Csúcsformában az irodában – hatékony időmenedzsment

"Az idő pénz" - ezért jól kell beosztani. Ha nem sikerül, a következményei nem csak a rosszul menedzselt projektekben és az elégtelen eredményekben jelentkeznek, hanem frusztrációt és romló munka-magánélet egyensúlyt is okozhatnak. 

Értékesítői Átvilágítás

Többet hoz a csapat, ha kihozzuk belőle.

Bármilyen remek termékkel vagy szolgáltatással rendelkezünk is, az eredményességünkre mégis döntő hatása van az értékesítőink munkájának, hiszen mindig ők a legközvetlenebb kapocs az ügyfeleink felé.

Kapcsolatfelvétel
Telefon: E-mail