HILL Budapest

1027 Budapest
Szász Károly utca 2.
Telefon: +3612012252
GPS: N47° 30,562' - E19° 1,954'

 

A HILL magyarországi központi irodája Bel-Budán található, a Margit körúttól 1 percre. Bár a címünk hivatalosan Szász Károly utca 2., de a földszinti irodánk utcai bejárata a Varsányi Irén utca felől közelíthető meg. A Szász Károly utca 2. számú ház bejáratától elindulva a sarkon befordulva kb. 20 méterre van a bejárat.

Autóval a Széll Kálmán tér felől: a Széna tér után érdemes a Margit körúttal párhuzamosan futó Varsányi Irén utcába letérni, majd pár száz méter megtétele után már lehet parkolóhelyet keresni.

Autóval a Margit híd felől: sajnos a Margit körútról balra, nagy ívben nem lehet a Szász Károly utcába befordulni, ezért jobbra, kis ívben a Keleti Károly utcába kell letérni majd kb. 100 m után a Statisztikai Hivatal előtt vissza lehet fordulni és utána már a Margit körutat keresztezve be lehet hajtani a Szász Károly utcába.

 

Irodánk közelében viszonylag könnyen talál parkolóhelyet, ugyanis környékünk része a fizető övezetnek. Díjfizetés reggel 08.30-tól este 18.00-ig kötelező. A díjat automatáknál kell lerónia, maximum 2 órát tud egyszerre kifizetni, 440,- Ft/óra áron. A jegyváltást szigorúan ellenőrzik. Olcsóbb, bár kis sétát is igénylő megoldást jelenthet a Varsányi Irén utcai bekerített fizető parkoló használata.

Kérjünk ügyeljen rá, hogy mind a Varsányi Irén utcában, mint a Szász Károly utcában található mozgássérült autósok számára fenntartott hely. Érvényes jeggyel, de rokkant igazolvány nélkül itt parkoló autósok büntetési tétele 50.000,- Ft.

A tömegközlekedés kényelmes alternatíva lehet, hiszen a 4-6-os villamos Mechwart liget (néha Keleti Károly utcát mondanak be) nevű megállójától irodánk mindössze 1 perc séta.

Irodánk nyitvatartása

H-Cs: 8.00 - 17.30
P: 8.00 - 17.00