SAJTÓ & MÉDIA

Szívesen megosztjuk tapasztalatainkat. Szakértőként, részletekbe menően szolgáltatunk információt média partnereinknek.

Emberi erőforrások: fejvadászat (direkt keresés / executive search), munkaerő fejlesztés, coaching, HR audit, karriertréning, interjú tréning

Vezetés: vezetői kompetenciák, stratégia, irányítás, vállalatfejlesztés, szervezetfejlesztés, változási folyamatok

Innováció: online megoldások, 360 fokos értékelés, ATS, online tesztek


Telefonáljon, segítünk.

Újságírók és más média képviselők számára a lenti fotók és sajtóanyagok térítésmentesen használhatóak. Kérjük, ügyeljen rá, hogy a HILL International a szerzői jogokat fenntartja, azaz az összes itt található anyag felhasználásánál kérjük, forrásként tüntesse fel: HILL International.

HILL Magyarország - 30 éve

A HILL International-t 30 éve, 1989. október 26-án jegyezte be a Fővárosi Cégbíróság. Mi vagyunk a Magyarországon legrégebb óta, megszakítás nélkül, változatlan formában működő személyzeti tanácsadó (fejvadász) cég.

A HILL International-t  30 éve, 1989. október 26-án jegyezte be a Fővárosi Cégbíróság. Mi vagyunk a Magyarországon legrégebb óta, megszakítás nélkül, változatlan formában működő személyzeti tanácsadó (fejvadász) cég. Büszkék vagyunk rá, hogy 18 fős csapatunkból 8-an több mint 20 éve a HILL-nél dolgoznak. Az évek során az execuitve search főtevékenység mellett szervezetfejlesztéssel, tréningekkel, on-line tesztekkel és 360 fokos értékeléssel is bővült a portfolió. A szenior kollégák sok éves tapasztalatát és a juniorok dinamizmusát ötvözve örömmel vágunk bele a következő 30 évbe.