2009-2019 – Sokszínű, mozgalmas évek

HILL International Hungary - 3 évtized tapasztalat, 3 cikkben – 3. rész


30 évesek lettünk idén, ami remek alkalmat adott arra, hogy visszatekintsünk a hazai alapításunk óta eltelt időre, összegezzünk, nosztalgiázzunk. Az ősz folyamán 30 Facebook posztban emlékeztünk vissza minden egyes év kiemelkedő történéseiről, eseményeiről. Weboldalunkon pedig egy-egy évtizedet tekintünk át, egy-egy cikk formájában.
Az előző rész itt  és itt.

Az új évtizedet nagy lendülettel kezdtük, Budapesten láttuk vendégül a világ összes HILL munkatársát a tudásmegosztás és a jövő stratégiájának megtervezése jegyében. Elindítottuk a Finefit management modult, amivel gyorsabb és hatékonyabb a szelekció és kiválasztás folyamata köszönhetően az előszűrés funkciónak. Az ingyenes demo verziót bárki kipróbálhatja.
Nagyszabású fluktuációkutatást készítettünk, melyből kiderült többek között, hogy itthon a munkahellyel szembeni legfontosabb elvárás a fejlődési lehetőség volt, a váltás leggyakoribb oka pedig a vezetőséggel, céggel szembeni bizalomvesztés és a kevés lehetőség.
Büszkén vettük át a VTMSZ Garai Tamás díját, melyet az Év tanácsadó projektjével érdemeltünk ki. A management auditból és Értékesítői és Vezetői Akadémiából (ÉRTED) álló átfogó vezetésfejlesztési program ráadásul az ügyféloldalon is nemzetközi elismerést kapott. Egy management audit kapcsán több országban, sőt Afrikában is dolgoztunk, a MOL számára pedig egzotikus országokban kerestük a képzett szakembereket.
Belső auditunkból kiderült, hogy hosszútávú és visszatérő ügyfeleink aránya több, mint 65%, évtizedeken átívelően is. Mondhatjuk, hogy már hagyománya van nálunk annak, hogy következetesen képviseljük a visszatérő ügyfelek fontosságát.
Csatlakoztunk a Sokszínűségi Karta CSR kezdeményezéshez, amellyel dolgozóink oktatásán át ügyfeleink szemléletformálását is célunknak tartjuk, nem titkolt vállalásunk a diszkriminációmentes HR folyamatok erősítése.
Tavaly átfogó gyakornoki programot indítottunk. Célunk, hogy házon belül képezzük a jövő felső- és középvezetők keresésével és kiválasztásával, HR menedzsmenttel, valamint szervezeti és vezetési tanácsadással foglalkozó specialistáit, ők pedig friss lendületet hoznak hétköznapjainkba.

Köszönjük azoknak, akik követték visszatekintésünket, ügyfeleinknek a bizalmat, partnereinknek az együttműködést, munkatársainknak a profizmust, amik nélkül nem összegezhetnénk ilyen elégedetten az utóbbi 30 évet!

Mi mást kívánhatnánk, mint még legalább ennyi és ilyen jó évet, Önöknek pedig meghitt, boldog ünnepeket!

HILL International Kft.
HILL International Kft.

Szász Károly u. 2
HU-1027 Budapest

 

+3612012252

hill@hill.hu