1999-2009 – Legsikeresebb évtizedünk

HILL International Hungary - 3 évtized tapasztalat, 3 cikkben – 2. rész

30 évesek lettünk idén, ami remek alkalmat adott arra, hogy visszatekintsünk a hazai alapításunk óta eltelt időre, összegezzünk, nosztalgiázzunk. Az ősz folyamán 30 Facebook posztban emlékeztünk vissza minden egyes év kiemelkedő történéseiről, eseményeiről. Weboldalunkon pedig egy-egy évtizedet tekintünk át, egy-egy cikk formájában.
Az előző rész itt.

2000-re tól voltunk 2000. sikeres vezetőkeresési projektünkön és elindítottuk a máig népszerű Kincskereső interjútechnika tréningünket, melyen több, mint 900 közép- és felsővezető vett részt belső vállalati tréning keretében, kb. 600 HR munkatárs pedig nyílt képzésen. A HILL Management nyílt Kincskereső képzésén 3600 sikeres keresési projekt tapasztalatait osztjuk meg a résztvevőkkel. Következő időpontunk: 2020. február 4-5.
Az egyik legizgalmasabb projektünk a Herendi Porcelánmanufaktúra vezérigazgatójának megkeresése és kiválasztása volt. Azóta is Herendiben szolgáljuk fel vendégeinknek az eszpresszót. Emellett részt vettünk az egyik első hazai call center felépítésében az ország egyik vezető bankjának. Elindítottuk a HILL Kompetencia Elemzés (HCA ®) tesztet, amit azóta 20 nyelven tettünk elérhetővé, coaching szolgáltatással bővült portfóliónk, miközben már 6 főre emelkedett MBA diplomás munkatársaink száma. A 2007-es évet rekord árbevétellel zártuk, amikor megérkeztek a gazdasági válság első jelei.
A recesszió 10,3%-os munkanélküliségi rekordot hozott, mi válaszul hasznosítottuk a fennmaradó kapacitásokat, és fejlesztettünk: szoftvert, adatbázist és szolgáltatást.
Karriertréning szolgáltatást indítottunk és akkreditált felnőttképző intézmény lettünk, csapatunk pedig újabb készségeket és tudást sajátított el.

HILL International Kft.
HILL International Kft.

Szász Károly u. 2
HU-1027 Budapest

 

+3612012252

hill@hill.hu