Fejvadászat, keresés és kiválasztás, vezetők és szakértők

Immáron 30 éve segítjük ügyfeleinket Magyarországon és a környező régióban, hogy a munkaerőpiacon a megfelelő jelölteket felkutassuk és "levadásszuk", hogy Megbízóink a legalkalmasabb pályázókat tudják maguknak kiválasztani.

Mit kínálunk Ügyfeleinknek?

Szolgáltatásunk Magyarország teljes területén minden irodánkban elérhető. A rövid szerződést és a pályázók dokumentációját jellemzően magyarul, angolul vagy németül bocsátjuk rendelkezésre. Tanácsadóink ezen kívül még franciául és spanyolul dolgoznak. A pozíciók tekintetében közép- és felsővezetők, szakértők vagy specialisták egyaránt megtalálhatók a referenciáink között. 

Nemcsak Magyarországon megjelenő külföldi cégeket képviselünk itthon vagy a régióban, hanem nemzetközi hátterünknek köszönhetően egyre több magyar cégnek segítünk külföldi terjeszkedésben is.

 A fejvadászat sikere a Megbízó igényeinek megértésén alapszik, amit részünkről személyes találkozókkal és folyamatos visszajelzéssel teljesítünk.

 A megfelelő jelöltek felkutatása személyes és technikai követelményeket támaszt:

A sikeres bemutatás szempontjából fontos, hogy projektjeinket vezető tanácsadóink viszik végig, akik több éves iparági tapasztalattal, vezetői gyakorlattal és alkalmazott pszichológiai tudással rendelkeznek.

 A technikai eszközök középpontjában a GDPR kompatibilis pályázói adatbázisunk szerepel, valamint módszereink melyeket 30 éve alkalmazunk  és fejlesztünk. E mellett hazai és nemzetközi külső adatbázisok is rendelkezésünkre állnak, amelyeket napi rendszerességgel használunk. Azonban jelöltjeinknek egy része a mai napig vezető tanácsadóink személyes kapcsolatrendszeréből kerül ki, ami komoly hozzáadott értéket képvisel cégünknél.

 A keresési folyamat alapján meggyőződünk a jelöltek rátermettségéről és megbecsüljük a bemutatandó jelöltek beilleszkedési esélyeit a szervezetbe. Így vállalunk garanciát arra, hogy cégének megtérülő befektetésnek számító időintervallumot dolgoznak le a kiválasztást követően az új alkalmazottak. A szolgáltatás minőségét egyrészt a bemutatott pályázók alkalmassága, hosszú távú beilleszkedése, másrészt a folyamat gyorsasága és tervezhetősége határozza meg.

 A szakmai képességeket a vezető tanácsadó helyesen fel tudja mérni, a személyes kompetenciákat illetően pedig szakmai támogatást kap pszichológus szakembereinktől, akik akkreditált tesztek mentén keresik az egyezést az elvárások és a személyes profilok mentén.

 Szerződéskötés esetén időbeni ütemezést vállalunk a teljes folyamatra, a költségeket pedig előre meghatározzuk: teljesítésünk alapja a transzparencia és az őszinteség. A keresés bizalmas jellege a kapcsolattartás módjában és kommunikációjában is megnyilvánul.

Büszkék vagyunk Ügyfeleinkre és közösen elért sikereinkre! Referenciáinkból egy kis ízelítőt a teljesség igénye nélkül itt találhat.