Jelentkezés folyamata

Mi nem csak munkahelyet szerzünk Önnek; mi megtaláljuk azt a munkakört, ami legjobban illik Önhöz.

A jó állás nem csak egy munkahely, sokkal több annál, nagyban befolyásolja az életminőséget. Számunkra fontos, hogy ne csak úgy lássanak minket, mint tanácsadót, hanem mint kapcsolattartót potenciális munkáltatók és jelentkezők között. Feladatunknak tekintjük, hogy az adott pozíciót párosítsuk az ideális pályázóval, megteremtve a mindenki számára optimális megoldást.

Ha pályázóként érkezik hozzánk, az alábbi folyamat vár Önre:

Önéletrajz vizsgálata: Az első lépés során megvizsgáljuk a tényeket, azaz hogy a képzettsége és tapasztalata megfelel-e az adott pozíció elvárásainak.

Interjú: Minden jelöltet, akinek a neve felkerül a leszűkített listára, behívjuk egy személyes interjúra a felelős szakértőnkhöz. Itt esélye lesz személyesen bemutatkoznia, részletesen beszélnie a szakmai hátteréről, illetve többet megtudhat az adott állásról, jövőbeni munkaadójáról.

HILL Kompetencia-elemzés (HILL Competence Analysis©): A folyamat egy olyan objektív képet tár fel előttünk, mely megmutatja a pályázó személyiségét, társadalmi orientációját, képességeit és egyéni erősségeit. Segít minket az Ön megismerésében. Az eredményeit összevetjük más jelentkezőkével, hogy megtudhassuk melyikük felel meg leginkább az elvárásoknak.

Bemutatás: Amint bekerült a legjobb jelöltek közé, esélyt kap, hogy találkozzon potenciális munkaadójával személyesen. Kérdéseket tehet fel és jó benyomást gyakorolhat. Kedvező esetben további meghallgatásokra vagy az értékelő központ bevonására is sor kerülhet, hogy még árnyaltabb képet alkothassunk Önről.

Szerződés aláírása: Miután a megbízó eldöntötte, hogy kivel kíván együtt dolgozni, megbeszélik a részleteket melyek mentén a munkakapcsolatot elképzelik, valamint egyeztetik a kezdés időpontját. Ebben mindkét oldalt szívesen támogatjuk.

Beilleszkedés: Az első 100 nap során is Ön mellett állunk, hogy a beilleszkedést a lehető legkönnyebbé tegyük Ön és megbízónk számára.

HILL Management Hungary
HILL Management Hungary

Szász Károly u. 2
HU-1027 Budapest

 

+3612012252

hill@hill.hu