Hogyan találhatom meg a megfelelő személyt a megüresedett pozícióra?

Akár a vállalaton belül akár azon kívül, megtalálni a megfelelő embert aki nem csak a konkrét tényekben hanem személyiségében is passzol a pozícióra nehéz feladat. Spóroljon időt és energiát: a megfelelő ember felkutatása nekünk az a feladat amelyben a előjön több éves tapasztalatunk és szenvedélyünk!

 

Online Matching

Online Matching

Online matchmaking – professzionálisan!

Az interneten keresztül sokkal több jelentkező találhatja meg önöket, mint egy régimódi céget. Így érdemes előszűrni a jelentkezőket. A mai korban az online eszközök elengedhetetlen fontosságúak a professzionális cégek életében, már a felvételi procedúránál is.

Tovább
Vezetői készségek felmérése

Vezetői készségek felmérése

Bizonyosodjon meg róla, hogy megfelelő vezetők állnak cége élén a HILL vezetői készségek vizsgálatával

Vajon vezetőik kihozzák magukból a maximumot? Vezetői stílusuk megegyezik a cég érdekeivel? A HILL vezetőségi vizsgálatát arra találtuk ki, hogy megválaszoljuk ezeket a kérdéseket, és olyan megoldásokat találjunk, amivel maximalizálhatjuk a vezetés hatásfokát.

Tovább
HILL Talent Finder

HILL Talent Finder

Kutassa fel a tökéletes csapatot a HILL Talent Finderrel

A megfelelő eszközök nélkül a megüresedett pozíciók betöltése nagy kihívást jelenthet. A HILL Talent Finder-t arra találtuk ki, hogy ezt a folyamatot olyan egyszerűvé és gördülékennyé tegyük önök számára, amennyire csak lehetséges.

Tovább
FineFit online selection tool

FineFit online selection tool

Találja meg az ideális jelöltet a FineFit Entry-vel

A mai internet-alapú világban a mobilalkalmazások elengedhetetlen kellékei a mindennapi életnek. Nincs ez másképp a munka világában sem. Mi pedig megalkottuk a tökéletes HR-es appot: A FineFit Entry-t!

Tovább
HILL Kincskereső Tréning

HILL Kincskereső Tréning

Aranyra lelni: a legjobb jelentkezők felkutatása a HILL Kincskereső Tréninggel

Amikor új munkaerő felvételéről van szó, a HR szerepét nem lehet eléggé kihangsúlyozni. Megtanulni, hogy hogyan hasznosíthatók a HR rendelkezésére álló eszközök, rendkívül jövedelmező kis és nagy vállalatok számára is. A HILL Kincskereső Tréningje pedig pont ebben segít.

Tovább