header
JELENTKEZÉS FOLYAMATA

Mi nem csak munkahelyet szerzünk Önnek; mi megtaláljuk azt a munkát, ami legjobban illik Önhöz.

A jó állás nem csak egy munkahely, sokkal több annál. Egy jó állás nagyban befolyásolja az életminőséget. Számunkra fontos, hogy ne csak úgy lássanak minket, mint ügyfél a tanácsadót, hanem mint kapcsolattartót potenciális jelentkezők számára. Feladatunknak tekintjük, hogy az adott pozíciót összepárosítsuk az ideális pályázóval megteremtve a mindenki számára optimális megoldást. Ha pályázóként érkezik hozzánk, az alábbi folyamat vár Önre:

Önéletrajz vizsgálata: Az első lépés során megvizsgáljuk a tényeket, azaz hogy a képzettsége és tapasztalata megfelel-e az adott pozíció elvárásainak.

Interjú: Minden jelöltet, akinek a neve felkerül a leszűkített listára, meginvitálunk egy személyes interjúra az egyik szakértőnkkel. Itt esélye lesz személyesen bemutatkoznia, részletesen beszélnie a szakmai hátteréről, és többet megtudni az adott állásról, jövőbeni munkaadójáról.

HILL Kompetencia-elemzés (HILL Competence Analysis©): A folyamat egy olyan objektív képet tár fel előttünk, mely megmutatja az alany személyiségét, társadalmi orientációját, képességeit és egyéni erősségeit, segít minket az Ön megismerésében. Az eredményeit összevetjük más jelentkezőkével, hogy megtudhassuk melyikük felel meg leginkább az elvárásoknak. Hiszen egy jól működő, hosszan tartó együttműködés mind Önt, mind munkaadóját gazdagítja!

Bemutatás: Amint bekerült a legjobb jelöltek közé, esélye nyílik rá, hogy találkozzon potenciális munkaadójával személyesen is, kérdéseket tehessen fel és jó benyomást tegyen. Néhány esetben további meghallgatásokra vagy az értékelő központ bevonására is sor kerülhet, hogy még kifinomultabb képet alkothassunk Önről. Sok sikert!

Szerződés aláírása: A megbízó eldöntötte kivel kíván együtt dolgozni, és megbeszélik a részletes paramétereket melyek mentén a munkakapcsolatot elképzelik, egyeztetik a kezdés időpontját.

Beillesztés: Az első 100 nap során is Ön mellett állunk, hogy a beilleszkedést a lehető legkönnyebbé és akadálymentessé tegyük Ön és megbízónk számára.

 

 

HILL International Magyarország
HILL International Magyarország

1027 Budapest

Szász Károly utca 2.

 

+36-1-201-2252

hill@hill.hu